OOPS FRUIT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 82 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Oops Fruit. Meer weten? Ontdek meer

29 feb 2024 om 16:35 Wederom een flinke scheut vitamientjes in no time
25 feb 2024 om 20:17 Heerlijk vers fruit en heerlijke verse Booba smooties!!
25 feb 2024 om 20:03 Zo lekker!! En een hele lieve vrouw aan de telefoon die erg behulpzaam was.
20 feb 2024 om 21:13 Lekker !! En verrassend
3 okt 2023 om 22:34 De pannekoek met fruit was altijd super lekker, maar nu lijkt het veranderd te zijn, de pannekoek is anders (minder lekker) en er zit 3 keer teveel chocola op. Ik kon niet meer van het fruit en de pannekoek genieten door al de chocola
7 sep 2023 om 20:55 Was lekker. De nieuwe verpakkingen zijn slecht, de slagroom en Nutella zitten op de deksel ipv op de pannenkoek of wafel. Ziet er ook minder mooi uit.
4 aug 2023 om 17:22 Lekker.
26 jul 2023 om 14:44 Vandaag was een van mijn slechte ervaringen bij oops. Ik wachtte meer dan een uur op mijn eten. Einstand toen die eindelijk kwam kreeg ik helemaal niet waar ik om vroeg. Eerlijk gezegd vind ik het zonde van de tijd en het geld.
7 jun 2023 om 14:16 normaal gesproken neem ik niet de tijd om reviews te zetten. Maar het is hier gewoon altijd F#% lekker en op tijd.
29 mei 2023 om 22:19 Veel te lang wachten op een halflege smoothie met een gat in de beker.
24 apr 2023 om 21:08 Zoals altijd heerlijk dit is m'n favoriete plekje in delft als ik hier op bezoek ben bij m'n schoonmoeder. Top service, altijd heerlijk vers en de eigenaresse heeft hart voor haar zaak Ik hoop dat jullie nooit weggaan, ik ben echt fan
22 apr 2023 om 18:43 Heerlijk! Warm vers en super lekker. Zeker een aanrader.